Author image

Lehdistötiedote 1.3.2019

28.02.2019 Marko Somppi

DB Pro vahvistaa palveluliiketoimintaansa Suomessa kehittämällä yritysrakennettaan

Suomalainen DB Pro Oy on perustanut tytäryhtiön DB Pro Services Oy:n, joka vastaa jatkossa yhtiön palveluliiketoiminnasta Microsoft SQL Server tietokanta-alustojen sekä Business Intelligence- ja Data Science -ratkaisujen osalta. DB Pro Services Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Marko Somppi.

Emoyhtiö DB Pro Oy keskittyy jatkossa kansainväliseen tuoteliiketoimintaan tietokanta-alustojen optimointiin kehittämällään SQL Governor -ohjelmistotuotteella. DB Pro Oy omistaa myös jatkossa enemmistön DB Pro Services Oy:n osakekannasta.

Yritysjärjestely toteutetaan liiketoimintasiirtona, jonka yhteydessä myös osa DB Pro Oy:n nykyisestä henkilöstöstä siirtyy DB Pro Services Oy:n palvelukseen. Järjestely ei vaikuta työntekijöiden asemaan.

”DB Pro Services -yritys palaa DB Pro Oy:n juurille, joka ensimmäisinä toimintavuosinaan perustui vahvasti konsultointipalveluihin Microsoft Data Platform, Data Warehousing sekä Business Intelligence -alueilla. Järjestely selkiyttää rooleja tuote- ja palveluliiketoiminnan välillä, mikä puolestaan tarjoaa parhaat kasvun edellytykset kummallekin yritykselle sekä parhaan mahdollisen palvelun myös asiakkaillemme,” kertoo Jani K. Savolainen, yritysten perustaja ja DB Pron teknologiajohtaja.

”Meidän vahvuutemme on syväosaaminen, sillä asiantuntijamme ovat Suomen kokeneimpia ammattilaisia näillä osa-alueilla joihin olemme erikoistuneet. Kolmessa vuodessa aiomme olla Suomen johtava palveluntarjoaja Microsoft Data Platform, Data Warehousing, Business Intelligence sekä Data Science -alueilla. Olen innoissani päästessäni vetämään tätä liiketoimintaa kasvuun ja työskentelemään näiden kovien ammattilaisten kanssa,” Marko Somppi lisää.

Lisätietoja:

Kari Tuisku
Toimitusjohtaja, DB Pro Oy
kari.tuisku@dbpro.fi
050 313 1708
www.dbpro.fi

Marko Somppi
Toimitusjohtaja, DB Pro Services Oy
marko.somppi@dbproservices.fi
050 499 9606
www.dbproservices.f

Blogit

Marko Somppi 21.01.2021

Haluatko työskennellä data-analytiikan kasvavassa huippuorganisaatiossa?

DB Pro Services on konsultointiyritys, joka toteuttaa asiakkailleen moderneja tiedonhallintaratkaisuja Microsoftin Data Platform -tuotteilla. Autamme asiakkaita mm. pilveistämisessä…
Marko Somppi 23.10.2019

“Suutarin lapsella on kengät” – Netvisor-integraatio

Olin tässä taannoin asiakkaan luona konsultoimassa Azure Data Platformin mahdollisuuksista ja hyvin menneen session päätteeksi joku asiakkaista kysäisi…
Marko Somppi 15.04.2019

Power BI Dataflows – enemmän aikaa tiedon analysointiin

Power BI on mitä mainioin itsepalvelu-BI-työkalu. Se sisältää monipuoliset tietolähdeyhteydet, ETL-työkalun, tehokkaan muistinvaraisen kuution sekä raportointityökalut samassa paketissa.…