Matti Parkkonen

”Jack of all trades” on ehkäpä yksi kuvaavimmista sloganeista, kun puhutaan Matti Parkkosesta. Hän aloitti DB Pro Servicen palveluksessa loppuvuodesta 2021.

Matti on työskennellyt IT-alalla 2000-luvun alkupuolelta asti ja matkan varrelta onkin tarttunut mukaan osaamista usealta osa-alueelta. Näistä mainittakoon ainakin On premise sekä julkipilven platform-tason syväosaaminen, data-arkkitehtuuri, Business Intelligence sekä monia muita osa-alueita edellä mainittuihin liittyen.

Yleisesti Matti tokaisee sanat ”luottamus” sekä ”tehdään pois” kysyttäessä ”mitkä ovat tärkeimpiä seikkoja konsultin ja asiakkaan välisessä kanssakäymisessä?”
Matti päätyi DB Pro Services Oy:lle koska pienessä yrityksessä on tiivis ja ketterä porukka, ilman hidastavia prosesseja, jotka ovat yleisiä suuremmissa palveluntarjoaja- sekä konsulttiyrityksissä. Lisäksi Matti mainitsee vahvuutena myös erittäin osaavat kollegat, jotka ovat niin ikään jo alalla pitkään olleita ja kokeneita asiantuntijoita.

Vapaa-ajallaan Matti tykkää ulkoilla paljon, etenkin luonnossa oleskelu ja vaeltelu on lähellä sydäntä. Muita harrastuksia on budo-lajit sekä jalkapallo. Ajoittain Matti saattaa eksyä myös nikkaroinnin pariin, hiljattain toteutui kotona keittiö- ja ehostusremontti, kun ei ollut muutakaan tekemistä.

Tulevaisuudessa Matti näkee itsensä edelleen It-alalla edelleen syventäen ja laajentaen osaamistaan keskeisillä osaamisalueillaan.