Black Belt DBA-palvelut

  • Tietokanta-alustan optimaalinen toiminta on liiketoiminnalle kriittinen. IT-kustannuksista tietokanta-alusta edustaa merkittävää osaa. Oleellista on huolehtia alustan jatkuvasta kyvystä palvella liiketoimintaa optimoiduin kustannuksin.
  • Kokeneet Black Belt -osaajamme hyödyntävät tekoälypohjaista SQL Governor® -ohjelmistoa, joka hyödyntää oman tietokanta-alustasi tuottamaa dataa, tunnistaa hälyttäviä poikkeamia ja trendejä. Näiden avulla välittömät kehityskohteet sekä tulevat haasteet voidaan ennakoivasti ja hallitusti välttää. Optimoit tietokanta-alustasi suorituskyvyn ja käytettävyyden sekä tarvittavat resurssit ja kustannukset.

“Saimme skaalautuvuutta, ketteryyttä, kustannustehokkuutta tietovarastoomme. DB Pro Services osaamisella siirsimme on-premise tietovaraston ja data platformin Azure Data Platformiin”

“Toteutimme laajan SQL Server -alustamme uusinnan SQL Governor -optimoinnin avulla. Saavutetut säästöt olivat 47% lähtötilanteeseen verrattuna, mihin olemme hyvin tyytyväisiä.”

” Järjestelmän kantaratkaisu ei performoinut sillä tasolla, mitä kiiretuntien transaktiomäärät olisivat edellyttäneet. Mm. tilillä olevat rahat ja talousraportointi eivät täsmänneet, kun raportoinnista puuttui tapahtumia em. syystä. DB Pro Servicen avulla pääsimme korjasimme ongelmat ja pääsimme tilaan, joka oli hyväksyttävä liiketoiminnan johtamisen ja taloushallinnon kannalta.”

“Kokemukset DB Pro Servicen osaamisesta ovat erittäin positiivisia ja siten on hienoa, että keväällä 2020 tehdyn kilpailutuksen pohjalta DB Pro Services valikoitui toimittamaan SQL Server -asiantuntijapalveluita käyttöömme myös seuraavan 4 vuoden ajan.”

Olemme käyttäneet DB Pron asiantuntijoita apunamme, kun olemme selvittäneet mittavaan SQL-server tietokanta-ympäristöömme kohdistuvia ongelmia ja kehitystarpeita. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä DB Pron asiantuntijoiden osaamiseen.”

Kysyy lisää Samilta !
Sami.Isomaki(at)DBProServices.fi