Haluatko työskennellä dataan keskittyneessä kasvavassa huippuorganisaatiossa?

DB Pro Services on konsultointiyritys, joka toteuttaa asiakkailleen moderneja, pääsääntöisesti pilvipohjaisia tiedonhallintaratkaisuja Microsoftin Data Platform –tuotteilla. Meillä pääset osaksi kasvavaa ja ketterää, syväosaavaa asiantuntijatiimiä.

Haemme rautaisten ammatilaistemme joukkoon lisää tyyppejä näiltä osaamisalueilta: Senior DBA, Senior Data Engineer, Senior Data Analyst ja Senior Data Scientist. Meillä pääset myös syventämään osaamistasi näiltä kompetenssialueilta sekä vaikuttamaan opetettavaan sisältöön. Tarjoamme sekä vapautta että vastuuta asiantuntijoillemme; oli kyseessä sitten yksilötyö tai tiimiprojekti, odotamme vahvaa sitoutumista ja reipasta asennetta.

Yrityskulttuurimme on avoin ja arvostava ja kuuntelemme asiakasta herkällä korvalla. Viemme jokaisen projektin maaliin tehden työmme tehokkaasti viimeistä piirtoa myöten. Urapolkumme sekä palkkaus- ja sitouttamismallimme ovat läpinäkyviä ja kilpailukykyisiä. Kehitystäsi työssä arvioidaan yhdessä vuosittain ja pääset vaikuttamaan urapolkuusi muun muassa koulutusohjelmien, sertifikaattien, asiakasprojektien sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiesi kautta. Kaikki pitkäaikaiset työntekijämme ovat myös osakkeenomistajia tai mukana yhtiön optio-ohjelmassa.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi tarjoammekin työsuhde-etuudet, jotka kattavat laajan työterveyshuollon sekä hammashoidon. Järjestämme myös säännöllisesti erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja työporukamme kesken.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!