Markus Kyläheiko

Data Engineer

Olen saanut ensimmäisen tönäisyn datan hyödyntämisen pariin opiskellessani yliopistossa. Jo opiskelun aikana siirryin työskentelemään IT-konsulttina ja nopeasti kiinnostus heräsi nimenomaan Data Engineerin tehtäviä kohtaan. Matkan varrella on tullut kokeiltua myös mobiilikehitystä ja muutamaa muuta eri osa-aluetta, mutta ne eivät ole herättäneet kuitenkaan samaa intoa kuin erilaiset dataan liittyvät työtehtävät ja ratkaisut. Nyt tämän alan työkokemusta on kertynyt jo useiden vuosien ajalta ja tarkoitus on syventyä aiheeseen tulevaisuudessa entisestään!

Matkan varrella mukaan on tarttunut useita sertifikaatteja erityisesti Microsoft Azuren puolelta. Kokemusta löytyy tämän lisäksi kuitenkin myös on-premise-ympäristöistä ja uskonkin kokemusten sekä pilvi- että on-premise-toteutuksista tukevan vahvasti toisiaan vahvan ymmärryksen kerryttämiseksi.

Vapaa-aika menee suurimmaksi osin urheilun parissa. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut kaikista pallopeleistä ja erityisesti jalkapallo on pienestä pitäen kulkenut vahvasti mukana niin harrastuksena kuin muutenkin.