Raita Viljakainen

Olen ollut alalla vasta tovin, mutta nauttinut joka hetkestä. Liiketoiminnan haasteisiin vastaaminen ja uusien teknologioiden haltuunotto on pitänyt minut juuri sopivan kiireisenä, eikä innostus ole laantunut vuoden aikana – päinvastoin!

Työskentelin aiemmin konsulttina suuressa rakennusyhtiössä. Massiivisessa organisaatiossa opin käsittelemään lukuisista eri lähteistä tulevaa, liiketoiminnan ja yhtiön tavoitteiden kannalta erittäin kriittistä dataa. Kehityin aiemman tiimini mukaan ennätyksellisen nopeasti itsenäiseksi, yritykselle välitöntä arvoa tuottavaksi tekijäksi.

Hyppäsin DB Pro Servicesin kelkkaan huhtikuussa 2022 vaikututtuani yrityksen sisäisestä osaamisesta ja potentiaalista. Pienessä putiikissa pääsee myös oikeasti vaikuttamaan niin omaan kuin yhtiönkin kehittymiseen.

Vapaa-ajallani harrastan joogaa ja kaunokirjallisuuden kuluttamista. Olen syntynyt pienessä Etelä-Savon kunnassa, ja luonnonläheisyyteni ja kykyni toimia sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa on mielestäni ainakin osittain peräisin sieltä. Knoppitietona voisin mainita, että olen opiskellut klassista musiikkia Sibelius-Akatemian lisäksi Wienissä ja Tukholmassa. Olenkin taitava yhdistämään luovuuden tarkkuuteen ja loogisuuteen.