Moderni Data Platform Pilvestä

Menestyviä yrityksiä johdetaan tiedolla. Kaikki data tuodaan eri lähteistä ja moninaisissa muodoissa, datan määrästä riippumatta Microsoftin Azure Data Lake -pilveen. Modernin tietoalustan Synapse Analytics –analytiikan avulla rakennat valmiuden käyttää ja analysoida dataa nopeasti. Otat käyttöösi tehokkaan alustan tiedon jalostamiseen ja visualisointiin. Jaat luotettavat tiedot ja tunnusluvut niitä tarvitseville ihmisille. Teet laadukkaita päätöksia kaikilla tasoilla, koska tieto on räätälöity liiketoiminnan strategisiin ja operatiivisiin tarpeisiiin. 

“Saimme skaalautuvuutta, ketteryyttä, kustannustehokkuutta tietovarastoomme. DB Pro Services osaamisella siirsimme on-premise tietovaraston ja data platformin Azure Data Platformiin”

“Keräämme dataa verkkosivuliikenteestä ja viemme pilveen Synapseen jalostettavaksi. Tietojen raportointi Power BI –toteutuksella mm. erilaisia analyyseja webbisivujensa liikenteesta, kauanko jollain sivulla on viivytty, millaisen polun kautta jollekin sivulle päädytään jne.”

“DB Pro Servicen avulla saimme järkeistettyä tietomallimme ja raportointimme. Voimme seurata tuotantomme kuluja ja häiriöitä huomattavasti tarkemmin ja reagoida tilanteisiin vaaditulla tavalla. Tämä on tehostanut toimintaamme ja olemme saavuttaneet taloudellisia hyötyjä.“

Kysyy lisää Jani Savolaiselta !
jani.savolainen(at)dbproservices.fi