Microsoft Solution Partner, Data- ja AI -painopistealueen sertifikaatti

DB Pro Services Oy vahvistaa Microsoft-kumppanuuttaan

Jani Savolainen

Microsoft teki ison muutoksen kumppaniohjelmaansa syksyllä 2022. Vanha Microsoft Partner Network -ohjelma Gold- ja Silver -tasoisine sertifiointeineen jäi historiaan ja tilalle tuli MCPP-ohjelma (Welcome to the Microsoft AI Cloud Partner Program).

MCPP tulee sanoista Microsoft Cloud Partner Program, jonka alla yritys voi suorittaa kaikkiaan kuusi eri painopistealuetta. DB Pro Services Oy suoritti Microsoftin MCPP Data ja AI Designation -painopistealueen elokuussa 2023.

”Vahvasti Microsoft-datateknologioihin keskittyvänä yrityksenä halusimme luonnollisesti olla mukana tässä muutoksessa. Olemme nyt saavuttaneet Solution Partner -statuksen Data- ja AI -painopistealueella. Tämä vaati merkittävää panostusta mm. asiantuntijoiden sertifiointeihin. Suurkiitos kaikille, jotka ovat omalla panostuksellaan mahdollistaneet tämän etapin. Ohjelman vaatimukset täytettiin täysillä pisteillä (100/100), joten asiakkaamme ja kumppanimme voivat olla varmoja, että meidän kauttamme on saatavissa sertifioituja huippuosaajia vaativiin tietoalusta- ja tekoälypohjaisiin projekteihin.”, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Jani K. Savolainen täsmentää.

MCPP - Data & AI Partner-sertifikaatti

Haluatko tietää lisää vaativista tietoalusta- ja tekoälypohjaisista ratkaisuista? Ota yhteyttä!

Jani K. Savolainen

jani.savolainen@dbproservices.fi

0440353637

CEO & Chairman

DB Pro Services Oy

Ota yhteyttä