Esittelyssä Power BI-konsulttimme, Juho Karhumäki

Jani Savolainen

Esittelyssä Power BI-konsulttimme, Juho Karhumäki

”Numerot ovat rakkauteni, ne eivät valehtele ikinä.”

Juho Karhumäki on sukellellut joukkoomme osaksi DB Pro Servicesin syväosaajien tiimiä. Senior Business Intelligence -konsulttinamme aloittanut Juho keskittyy auttamaan asiakkaita liiketoimintadatan hallinnassa ja hyödyntämisessä. Juholla on jo miltei kymmenen vuotta kokemusta BI-kehittäjänä ja -konsulttina toimimisesta. Juho onkin todella kova Power BI-konsultti.

”Jokaisen asiakasprojektin kohdalla on äärettömän tärkeää sisäistää heidän datansa ja sitä kautta ymmärtää liiketoiminnan kipupisteet. Huolellisesti suunnitellun ja toteutetun raportoinnin avulla he pystyvät uudelleenallokoimaan resurssejaan tehokkaammin ja täten keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa”, Juho tuumii.

”Asiakkaan kokema ahaa-elämys onnistuneen projektin jälkeen antaa minulle suurta nautintoa ja tyydytystä”, Juho jatkaa.

Juho kertoo olevansa aika nasta tyyppi; sosiaalinen, puhelias ja aina avoin uusille asioille. Vapaa-ajallaan Juho toimii lapsensa jääkiekkoharrastuksen parissa REDS Helsingissä, nautiskelee fantastisia punaviinejä sekä yksinkertaisesti nauttii elämästä.

Entä miksi Juho halusi tulla töihin DB Pro Servicelle?

”Jo haastatteluissa yrityksestä paistoi sen tyylinen yrityskulttuuri, missä itse kukoistan. Vapaus tehdä työtä omalla tavalla on hyvin tärkeää minulle”, hän sanoo ja lisää, että tulevissa töissä eniten häntä innostaa kaikki uuden oppiminen.

Lämpimästi tervetuloa tiimiin Juho!

Juho Karhumäki

Lue myös miksi ostaa ulkoistettu Power BI konsultti

Ota yhteyttä