Suomalainen kasvuyritys DB Pro Services auttaa yrityksiä saamaan tiedosta kaiken irti koneoppimisen, data-analytiikan ja pilvipalveluiden avulla

Jani Savolainen

DB Pro Services tulee kasvattamaan liikevaihtoaan kuluneena vuonna arviolta 60 prosenttia. Yrityksen uusi toimitusjohtaja Jani K. Savolainen uskoo kasvun jatkuvan vahvana data platform -liiketoiminnassa.

Lukuisille tunnetuille suomalaisyrityksille ja muutamille ulkomaisillekin asiakkaille datapalveluja tarjoava DB Pro Services on tällä hetkellä hyvässä nousujohteessa liikevaihtonsa kanssa. Yritys tarjoaa vaativia tietokantapalveluja sekä data-analytiikkaa räätälöidysti asiakkaidensa tarpeisiin, muuntaen datasta saadun tiedon ymmärrettävään muotoon, jotta yritykset voivat hyödyntää saamiaan tietoja päätöksenteossa. Pilvipalvelujen ja koneoppimisen hyödyntäminen datan keräämisessä ja tästä saatava tieto voivat antaa merkittävää kilpailuetua monilla eri aloilla.

Uusi toimitusjohtaja liiketoiminnan kasvun tukena

DB Pro Services Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu hallituksen puheenjohtaja Jani K. Savolainen. Savolainen on vaikuttanut IT-alalla 23 vuotta aloittaen uransa kryptografialla, softakehityksellä ja tietovarastoinnilla. Savolaisen teknistä erikoisosaamista ovat ohjelmistosuunnittelu, innovaatiot ja algoritmit sekä kaikki tietokantoihin ja SQL Server -teknologiaan liittyvä. Puolet urastaan hän on toiminut yrittäjänä. Savolaisella on laaja-alainen kokemus Data Platform -liiketoiminnan johtamisesta niin konsultoinnin kuin ohjelmistotuotannon parissa.

”Haluamme kiittää edellistä toimitusjohtajaamme Marko Somppia hyvästä panoksesta yhtiöömme sen alkutaipaleella. Tavoitteenamme on vahva kasvu myös jatkossa. Modernit tietovarastot rakennetaan pilveen. Syvälliselle, eritoten Microsoft Azure -pohjaiselle data platform – ja analytiikkaosaamiselle on markkinalla selkeä kysyntä ja näihin tarpeisiin tarjoamme asiakaskohtaisia ratkaisuja”, Savolainen toteaa.

Lisätiedot: 

Jani K. Savolainen

CEO & Chairman

DB Pro Services Oy

jani.savolainen@dbproservices.fi

+358440353637

Ota yhteyttä